Bakkerij Allemeersch verdeelt haar huisgemaakte producten buiten haar eigen winkels ook via talrijke partners.  Wenst u partner te worden van een groeiend netwerk van winkels en distributiekannalen die onze bakkerijproducten verkoopt, neem dan zeker eens contact op.  In een vrijblijvend gesprek bekijken wij samen de mogelijkheden naar een optimale samenwerking.

Bakkerij Allemeersch is gevormd vanuit een rijke geschiedenis van meerdere generaties. Onze waarden die leven in de organisatie en bij de medewerkers, zorgen ervoor dat wij samen met passie kunnen klaarstaan voor onze klanten en onze partners:

Authentiek: De medewerkers van Bakkerij Allemeersch zijn betrouwbaar, eerlijk en willen steeds kwaliteit leveren, zowel naar de klant als naar onze partners als naar elkaar.

Klantgericht en Flexibel: Bij Bakkerij Allemeersch stellen wij ons flexibel op naar onze klanten en partners, immers een lach op hun gezicht is onze mooiste beloning van ons werk.

Groeien: We zetten ons met volle goesting en passie in om te groeien als bedrijf maar ook als individu. Hiervoor staan wij open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Doorzetten: Binnen Bakkerij Allemeersch helpen en ondersteunen we elkaar waar nodig en samen gaan we steeds op zoek naar oplossingen zowel naar de klant toe als naar onze partners.

Contact: Rudy Allemeersch – GSM 0484052745 – rudy@bakkerijallemeersch.be